Sari la conținut

Garantia Produselor

Politica de Garanție - smartdealzz.com

Acoperirea garanției

Garanția noastră acoperă defectele de fabricație, materialele necorespunzătoare și problemele de funcționare care apar în mod natural în condiții normale de utilizare. Nu sunt acoperite daunele cauzate de utilizarea incorectă, neglijența, instalarea neadecvată sau intervențiile neautorizate asupra produselor. Garanția se aplică exclusiv achizițiilor făcute de pe smartdealzz.com și nu este transferabilă.

 

Procedura de solicitare a garanției

În cazul în care întâmpinați o problemă acoperită de garanție, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe site sau prin adresa de email [adresa de email]. Vă rugăm să furnizați informații detaliate despre problema produsului, precum și numărul de comandă sau factură pentru a putea identifica achiziția. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil și vă vom oferi instrucțiuni privind următorii pași de rezolvare a problemei.

Rezolvarea garanției

În funcție de natura problemei și produsului achiziționat, vă vom oferi una dintre următoarele soluții: a) Repararea produsului: Vom organiza reparația produsului defect într-un centru de service autorizat sau în atelierele noastre. b) Înlocuirea produsului: Dacă repararea nu este posibilă sau nu este fezabilă, vă vom înlocui produsul cu unul nou sau echivalent.

Durata garanției

Produsele noastre beneficiază de o garanție standard de 24 luni de la data achiziționării. Anumite produse specifice pot avea o perioadă de garanție diferită.

Costurile de transport

În cazul solicitărilor de garanție acoperite, costurile de transport pentru returnarea produsului la noi vor fi suportate de către smartdealzz.com. Dacă produsul trebuie returnat pentru evaluare în cadrul garanției, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a primi instrucțiuni detaliate privind procedura de returnare.

Excluderi

Garanția nu acoperă daunele cauzate de uzura normală, utilizarea incorectă sau abuzivă a produsului, accidentele, intervențiile neautorizate sau orice alte situații specifice menționate în instrucțiunile de utilizare ale produsului.

Asistență și suport

Echipa noastră de asistență tehnică este disponibilă pentru a vă oferi orice ajutor suplimentar necesar în timpul perioadei de garanție. Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebări, nelămuriri sau asistență legate de produsele achiziționate de la smartdealzz.com.

Livrare Rapidă

24/48h Oriunde in Romania

Detalii aici

Plătește în Siguranță

Plata la Livrare sau Online

Detalii aici

Returnare

Vrei sa returnezi ?

Detalii aici

Asistență

Îți stăm la dispoziție

Detalii aici